Buraga George – Ambasador al Dialogului Structurat in mun. Bucuresti

  Consider ca societatea romaneasca functioneaza intr-o maniera mediocra momentan, deoarece, in ciuda faptului ca suntem o republica democrata, ideile liber exprimate de catre cetateni nu sunt luate in considerare indeajuns. Sper ca urmatorul Parlament sa fie mult mai receptiv. Bineinteles ca imi doresc si sa fac parte din colectivul votantilor noului Parlament.

  Consider ca fiecare vot al acestei natiuni conteaza deorece schimbarea sta in mainile noastre si daca ne dorim ca aceasta sa apara, trebuie sa facem un minim efort de a ne exprima noile alegeri. Totodata consider ca varsta nu defineste capacitatea de a lua o decizie justa. Tocmai de aceea ma pronunt in acest context si spun ca limita de 18 ani este una prost aleasa. Nu cred ca este relevant daca ai atins sau nu varsta maturitatii. Este cunoscut faptul ca o persoana minora poate avea mai multe calitati intlectuale si ar putea lua decizii mai corecte. Tinand cont de nivelul de analfabetism pe care tara noastra il poseda, criteriul de selectie al votantilor ar trebui sa fie capcitatea intelectuala.

  In momentul in care votez, am in vedere calitatile de leader ale candidatilor. Chiar daca nu vorbim despre candidati la functiile de presedinte sau prim-ministru, capacitatea de a coordona o echipa trebuie sa fie prezenta in randul tuturor parlamentarilor. Astfel, presupun ca trebuie sa avem in vedere profilul profesional si social al tuturor candidatilor. Tinerilor care stiu ce vor si vor sa fie alaturi de noi le-as propune sa iasa la vot si le-as transmite faptul ca alegerea fieacaruia conteaza si ca doar impreuna vom reusi sa schimbam ceva.

Comentarii

comentarii

 

Înscrie-te acum și spune-ți părerea!

Vreau să-mi spun părerea!