Diana Gherghelejiu – Ambasador al Dialogului Structurat cu TINErii in jud. Sibiu

Scuza cu ”Nu mă interesează politica, nu merg la vot”, nu mai e valabilă pentru noi. Că vrem noi sau nu, politica are repercursiuni asupra noastră și asupra mediului în care coexistăm.
   Dacă vrem un alt sistem de învățământ, oportunități care să ne țină în țară, locuri de muncă după ce terminăm facultățile, ar trebui să și  ne îndeplinim obligația față de stat.
  Trebuie să mergem la vot pentru că viitorul este al nostru. Noi, tinerii, nu suntem ei, acea generație care își dă votul pentru promisiuni și zâmbete false. Noi avem discernământ, ne putem informa, și cel mai important, putem face o alegere corectă. Ține de noi conștientizarea faptului că noi trebuie să construim viitorul copiilor noștri și să asigurăm bătrâneți ușoare părinților noștri, iar acestea țin de alegereile pe care le fecm împreună.
  Nimeni nu crede într-o Românie transformată peste noapte, însă cu toții sperăm la un curs bun de dezvoltare, oameni competenți în parlament care vor ține cont de necesitățile și problemele societății.
   Votul unui tânăr e irelevant, votul unei generații poate schimba totul.
   Mergi la vot, nu lăsa pe alții să hotărască pentru tine.

Comentarii

comentarii

 

Înscrie-te acum și spune-ți părerea!

Vreau să-mi spun părerea!