Iulian STANCIU – Ambasador al Dialogului Structurat cu TINErii in jud. Constanța

Sunt Ștefan-Iulian STANCIU student la Universitatea „OVIDIUS” din Constanța si sunt implicat in multe proiecte de voluntariat, fiind Ambasador al Dialogului Structurat cu TINErii  in jud. Constanța,  secretar al Asociației Tineretul O.N.U. din România – filiala Constanța, vicepreședinte al Asociației Studenților Creștini-Ortodocși Români, filiala Constanța dar și voluntar antidrog in Agenția Națională Antidrog.
Voi porni de la citatul autorei Marjorie Moore, care afirma: „Voluntariatul este cel mai bun exemplu de democrație. Votăm la alegeri, dar când te oferi voluntar, votezi în fiecare zi pentru comunitate”.
Prin acesta vă propun următoare provocare ca duminică, 11 decembrie 2016, să mergem la vot pentru alegerile parlamentare, astfel încât exit poll-urile să indice prezența mai mare la urne a tinerilor, astfel să decidem împreună pentru TINErii români, având în vedere nevoile și cerințele, întrucât noi oferim votul care contează în schimbare și în dezoltarea societății.
15181253_583363281855988_4039135633266719816_n
Și eu alături de ceilalți români cu drept de vot, aleg să mă exprim pe 11 decembrie și voi alege din rândul candidaților, pe aceia care dau dovadă de reprezentare, responsabilitate, mobilizare și onestitate, ceea ce redă agenda, cu proiecte concrete strategice, și profilul personal, astfel încât TINErii să reprezintă o voce, care este și va fi ascultată și propunerilor acestora să fie puse în aplicare.
Decide pentru TINE, decide pentru TINERI !

Comentarii

comentarii

 

Înscrie-te acum și spune-ți părerea!

Vreau să-mi spun părerea!