Let’s do it, guys!

Majoritatea persoanelor desconsideră țara in care au copilărit și care le-a dat aripi pentru a deveni ceea ce sunt astăzi. Multe persoane pornesc cu mari asteptari si planuri în alte țări, sperand sa reușeasca, să își găsească liniștea și pentru un așa zis ”trai mai bun”.

Insă de ce fugim de țara în care ne-am născut, de ce să plecăm din locul care este cel mai drag sufletului nostru, locul pe care îl numim ”acasă” ? De ce să nu muncim pentru țara în care vrem să trăim, să punem cărămidă peste cărămidă pentru noi începuturi, noi legi, noi gândiri irevoluționare care să stârnească interese atât pe nivel local, cât și pe nivel internațional!

De asta suntem noi aici! Pentru a elimina toate barierele negative, care din păcate ne țin în loc și nu ne dau voie să privim partea luminată a lucrurilor, să învățăm să schimbăm, să facem o Românie mai bună pentru noi, pentru cei ce vor urma și pentru mândria pe care țara noastră o merită cu adevărat! Suntem un popor frumos,un popor tânar și dacă nu acum, cand avem putere și ambiție, atunci cand? E stupid să crezi că viața nu îți permite o schimbare, nu contează dacă trecutul sau prezentul este dezastruos, cu toții merităm o schimbare, să ne zbatem pentru țara în care am crescut,să ne străduim, să trăim mai bine, intr-o Romanie mai bună!

Avem locuri minunate care merită văzute, merită vizitate și nu în ultimul rând apreciate! Să nu uităm nicicând frumusețea ce ne înconjoară doar datorită situației care nu este cea mai bună, insă cu ajutorul echipei de voluntariat și implicit cu ajutorul vostru vom face din România o țară de apreciat!

Astfel, cu cele spune, așteptăm părerile voastre, tu ce schimbări îți dorești in țara ta?! Exprimă-ți opinia.

Suntem o țară liberă și astfel tindem să credem că ne putem exprima și opiniile asupra lucrurilor care ne deranjează! Asta așteptăm și de la voi! Ne zbatem pentru o Românie mai bună!

Comentarii

comentarii

 

Înscrie-te acum și spune-ți părerea!

Vreau să-mi spun părerea!