Mihai Ciobotaru – Ambasador al Dialogului Structurat in jud. Iasi

  Pe 11 decembrie voi merge la vot pentru ca numai asa putem schimba ceva. Stiu ca pentru multi asta suna ca o simpla lozinca dar nu e. Doar noi, tinerii, prin prezenta noastra la vot putem schimba ceva si numai votul nostru conteaza.

  Suntem singura categorie care raspunde si beneficiaza de tot ce se intampla in societate, suntem singurii care beneficiem de educatie si singurii interesati de un sistem de educatie competitiv, suntem singurii care beneficiaza de case pentru tineri si singurii interesati ca acestea sa se construiasca, suntem singurii care avem nevoie de o lege a intershipului si singurii care ne putem plange de lipsa locurilor de munca pentru tineri. Tot noi suntem cei care vor beneficia de investitiile in sanatate, de un sistem competitiv de asigurari sociale si de pensii decente. Dar nimic nu se obtine fara eforturi, nimeni nu o sa faca nimic pentru noi daca noi nu ii obligam sa faca asta, iar pe 11 decembrie avem sansa sa facem exact asta. Tot ce trebuie sa facem pentru un viitor mai bun este sa mergem in numar cat mai mare la vot si sa votam informati.

  Trebuie sa iesim la vot si sa votam acei candidati care ne pot oferi un viitor mai bun nu numai promisiuni, trebuie sa votam acei candidati care au demonstrat ca sunt corecti, care au demonstrat ca vor si pot sa faca ceva pentru noi. Pe 11 decembrie trebuie sa mergem la vot si sa votam informati, dupa e prea tarziu.

Comentarii

comentarii

 

Înscrie-te acum și spune-ți părerea!

Vreau să-mi spun părerea!